Compania TOP SEEDS este autorizata sa presteze servicii privind  aplicarea tratamentului semintei de porumb cu neonicotinoide!


Oferta noastra este:
TARIF prestare tratament samanta: 4,32 lei/kg (samanta) + T.V.A.
Unde sunt incluse costul substantei de tratat NUPRID AL 600 FS in doza de 8,0 litri/tona si costul operatiunilor din procesul de tratare.

Pentru perioada 25 ianuarie - 24 mai 2021, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a autorizat utilizarea produsului NUPRID AL 600 FS  (imidacloprid 600g/l) la tratarea semintelor de porumb destinate infiintarii culturilor de porumb.

În sezonul agricol 2021, semintele tratate de porumb vor fi folosite doar în zonele cele mai afectate de atacul daunatorilor Tanymecus dillaticolis si Agriotes spp., unde se depaseste pragul economic de daunare.

Este strict interzisa crearea de stocuri de produs/samanta tratata cu produsele de protectie a plantelor NUPRID AL 600 FS dupa data de 24 mai 2021.

Inspectorii fitosanitari din cadrul oficiilor fitosanitare judetene vor monitoriza intreaga actiune prin efectuarea de controale atat pe locurile de tratare a semintei, respectiv la prestatorii de servicii autorizati, cat si in camp la semanat.

Pentru mai multe informatii va rugam sa luati legatura cu reprezentatul TOP SEEDS alocat zonei dumneavoastra.